1. Ismaloqni bug‘da pishiriladi hamda yarimta limon sharbati qo‘shib, salat tayyorlanadi. Kuniga bir likopcha miqdorida yeyish lozim. 2. Yog‘siz sut, yogurt va qatiq. 3. Qaynatilgan yoki konservalangan loviya. Turli xil salatlar tayyorlasa bo‘ladi. 4. Qovoqni bug‘da pishirib, pyure tayyorlab, sut yoki pishloq bilan aralashtirsa, mazaliroq bo‘ladi. 5. Brokkoli karamini bug‘da pishirib, o‘simlik yog‘i va tuz qo‘shib iste’mol qilinadi. 6. 50 gr. bug‘doy yormasiga 200 ml. qaynagan suv quyib, limon sharbati qo‘shiladi-da, ezilguniga qadar pishiriladi. So‘ng pomidor, piyoz, zaytun moyi bilan aralashtirib, dasturxonga tortiladi. 7. Lavlagini har qanday ko‘rinishda iste’mol qilaverish mumkin. 8. Karam hazm qilish jarayoniga ijobiy ta’sir ko‘rsatish bilan birga organizmni vitaminlar bilan ta’minlaydi. 9. Pomidorni o‘zingizga qulay ko‘rinishda iste’mol qilavering, foydali jihatlarini sanab adog‘iga yetish qiyin. 10. Pista, yong‘oq, bodom, funduk kabilarni bir kunda 50 gr.dan kam bo‘lmagan miqdorda tanovul qilish tavsiya etiladi. 11. Limon hamda qovun. Yangi uzilganidan iste’mol qiling. 12. Chakanda va klyukvadan sharbat tayyorlang hamda shakar o‘rniga asal qo‘shib iching. Manba: Darakchi.uz
Homilador bo‘lishga ko‘mak berishi mumkin bo‘lgan mahsulotlar
Муҳим маълумотлар
Shahvat suyuqligini tekshirish
23/04/2018
Homiladorlikning 18-haftasi
17/04/2018
Homiladorlikning 27-haftasi
18/04/2018
Homiladorlikning 6-haftasi
17/04/2018
Hayz ko‘rmayapman…
24/04/2018
Hayz sikli buzilishi xavflimi?
01/02/2018